Ring oss för Offert! - 08-25 98 77

Golvläggning

Golvläggning

Golvläggning sedan 1960.

Funderar du på att byta ut dina gamla golv till nya?

Golven i din lägenhet är grunden i din inredning.

Ett vackert nytt golv gör så att lägenheten eller huset får ett nytt fräschare utseende, helheten förändras och din inredning ser mer exklusiv ut.

Ett nytt trägolv ger rummet en ny känsla av välbefinnande, inred med golvet som grund eller enligt stilen och färgerna på möblerna, anpassa golvet efter din egen smak.
Vi utför golvläggning i Stockholm, Borlänge, Falun, Gävle och Mora.

Vi utför dagligen ett flertal golvläggningar, inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi lägger alla slags trägolv samt undergolv.

Våra golvläggare är specialiserade på fiskbensläggning samt alla slags massiva trägolv.

Oavsett om ni vill ha massiv ektilja, furugolv eller kanske ett enklare trestavigt lamellparkettgolv, så kan vi hjälpa er med detta.

Vi utför även reparationsarbeten samt uppbyggnad av undergolv som tex nivellgolv.
Varför välja Cityparkett?

Cityparkett som varumärke grundades redan 1960 och är idag ett välkänt varumärke inom golvarbeten.

Vår personal utbildas löpande inom de senaste teknikerna och behandlingarna för att du som kund ska få marknadens bästa service.

För att göra det så enkelt som möjligt för er som kund, försöker vi alltid lämna fasta priser på de delar som går.

Vi hjälper er med information om Rotavdrag. I dagsläget är rotavdraget 30% på arbetskostnaden, kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är försäkrade hos Trygg Hansa för skador som eventuellt skulle kunna uppstå om oturen är framme.

Vi lämnar 5 års garanti på alla arbeten, där det gäller utförande fel eller materialfel.

Ring oss på 08-25 98 77, för offert!

Fiskbensparkett
Parkettgolv
Massiva Ekgolv

Fiskbensparkett

Lamell Parkett

Massiva Trägolv

Vi lägger stavparkett i fiskbensmönster varje dag. En klassiskt fiskbensparkett håller i flera årtionden och är den sorts golv som man ofta stöter på i gamla fina våningar i storstadsregionen.
Vi är experter på fiskbensparkett, kontakta oss så berättar vi mer.
Det mest priseffektiva golvet. Vi utför läggningar av lamellparkett. Vanligast i nyproduktion eller vid mindre renoveringar. Lamellparkett är den vanligaste golvtypen i nybyggda fastigheter, den är relativt enkel att lägga och billig jämfört med andra trägolv.
Vill du lägga lite mer pengar på ett lyxigt massivt ekgolv som som man ofta ser i designtidningar så kan vi hjälpa er med detta. Vi lägger Ekgolv, Furugolv, Ask och Bok golv, kontakta oss för att rådgöra vilket golv som passar bäst hos er.

Rotavdrag – Spara 30% på arbetskostnaden

Du har väl inte missat att du kan få Rotavdrag på Golvslipning & Golvläggning? Reparation och underhåll samt om och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Ring oss så berättar vi mer om hur du gör för att få rotavdrag på våra arbeten.