Golvslipning i Stockholm,

Borlänge - Falun - Gävle - Mora

Cityparkett har slipat golv sedan 1960.
Vi är specialister på golvslipning. Få dina gamla slitna golv att se nya ut igen.

En golvslipning gör underverk med gamla trägolv

Går du i tankarna att slipa om dina gamla slitna trägolv?
Vi utför dagligen ett flertal golvslipningar , inget jobb är för stort eller för litet för oss, från enstaka rum till Ambassader och idrottshallar. Vi slipar alla slags trägolv som tex fiskbensparkett, lamellparkett och furugolv, vi utför även komplett trappslipning.samt reparationsarbeten av golv.

Vi använder oss av de senaste maskinerna, alla med inbyggda dammsugare för minimalt dammutsläpp, vi har även specialdammsugare med Hepa-filter för mer känsliga miljöer.

När ni kontaktar oss får ni alltid prata med en kunnig projektledare som kan hjälpa er med val av behandling av era golv.

Golvslipning till bra priser

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen med de bästa materialvalen till bra priser.
För att kunna säkerställa att våra kunder får ett hållbart golv använder vi endast premium produkter från noga utvalda tillverkare.
Vi använder bland annat Lack från BONA och Hårdvaxolja från OSMO.

Golvslipning

Lack
från 240kr / kvadratmeter
  • Slipat och Lackat
  • Premiumlack
  • Inkl material
PRISVÄRD

Golvslipning

Hårdvaxolja
från 260kr / kvadratmeter
  • Slipat
  • Hårdvaxolja Osmo
  • Inkl material
Kvalité

Golvslipning

Hårdvaxolja pigmenterad
från 320kr / kvadratmeter
  • Slipat
  • Hårdvaxolja Osmo
  • Inkl material
design

kostnadsfri besiktning på plats.

Vi erbjuder kostnadsfri besiktning av ditt golv för att säkerhets ställa att just ert golv går att slipa och om det behövs några ytterligare åtgärder samt rådgöra om valt behandling så att ni som kund slipper överraskningar när väl arbete satt igång.

Kontakta oss idag för offert.

Stockholm - Borlänge - Falun - Gävle - Mora

Golven - En del av inredningen

Golvet är en viktig del i ett rums design – detsamma är din soffa, din konst och dina kuddar.
En interiör är inte komplett förrän alla bitar samspelar och tillsammans bildar känslan du önskar för ditt hem.

Konsten ligger i att golvet ska vara dels vackert att se på och samtidigt praktiskt och tåla många års slitage. Vilken typ av golv du vill ha beror helt och hållet på smak, hur du lever och vilka behov du har.

I de flesta fall finns det alltid ett sätt att återställa ett slitet golv som saknar sin ursprungliga lyster och sitt utseende genom golvslipning. Vi förädlar och behandlar, både trä- och parkettgolv. Med en fot i renoveringsbranschen och en i designbranschen är vårt mål att dina behov uppfylls och att resultatet av en golvslipning med efterföljande behandling sedan besvarar dina önskemål kring känsla, intryck, färg och glans.

Snygga golv
Design Golv
Olja

Olja

Bona Craft oil är en naturlig olja av olika vegetabiliska oljor, den har en svag doft och liten gulningseffekt, fungerar bra i hemmamiljö men även i kontorsmiljö, den finns i flera olika färgnyanser.

Lack

Lack

Vattenbaserade lacker i 1 eller 2-komponents utförande, passar både hem och offentliga miljöer, för dig som vill ha ett lättskött och hållbart golv, dessutom bra för miljön.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja har flera fördelar, likt vanlig olja så tränger den ner i träet, dessutom så bildar den ett skyddande ytskikt som är vattenavvisande samt tåligare för fläckbildning. Hårdvaxoljan är dessutom enklare att underhålla.

Rotavdrag – Spara 30% på arbetskostnaden

Du har väl inte missat att du kan få Rotavdrag på Golvslipning & Golvläggning?

Reparation och underhåll samt om och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Ring oss så berättar vi mer om hur du gör för att få rotavdrag på våra arbeten.